петак, 01. август 2014.

Letnja frizura-morska avantura

   Opšte je poznata stvar da je internet postao riznica informacija. Za sve možete pronaći rešenje, a zadivićete pritom svoju majku kad je pozovete na ručak, pa joj skuvate neko starinsko jelo,a niste je pitali za tajni recept. Mimo hrane  i recepata ,postoji još mnogo stvari koje se smucaju internetom.Mene je konkretno interesovala neka letnja frizura koja će mi kosu držati urednom,a da pritom ne moram da upotrebljavam fen na temeperaturi preko 30 stepeni . U mom slučaju,sa gustom kosom, srednje dužine, gotovo da je ludilo fenom ispravljati kosu i praviti talase i lokne..Verujem da vam zvuči neverovatno ali tako je. S tim u vezi tražila sam rešenje da kosu ne izlažem vrelom vazduhu fena ,kako bi kosa ne bi izgubila svu vlagu ,a da opet bude osušena ,lepa i uredna. Dogadja se da kosu često vezujem jer kad da je napolju toplo,a kosa je puštena,imam utisak,da sam vezala šal oko vrata i stavila šubaru.Tako da kosu puštenu nosim uglavom uveče.Pored toplote, postoji još jedan razlog koji me tera da pokupim kosu, a to su deca.Ne znam kako drugim mamama uspeva da nose puštenu kosu,divim im se.
   Bacila sam se u istraživanje. Bilo je divnih ideja i saveta, koji su delotvorni. A ja sam izabrala nekoliko finih ideja koje će mi pomoći da u vrelim letnjim danima ( kojih ove godine moram priznati baš i nema) spasem sebe toplote fena pri ispravljanju ili navijanju kose.
   Ova prva frizura mi deluje jako praktično ,a pritom izgleda jako lepo.Pravi se za 5-7 minuta.To u prevodu znači da se mogu jako brzo spremiti,ako moram iznenada negde da odem.
www.pinterest.com

Sledeća frizurica je nešto što ću najverovatnije najviše nositi na plaži,jer mi kosa neće padati preko vrata. Dosta je slična sa prvom,ali opet drugačija.
www.pinterest.com
Frizurica broj tri je elegantna ,a opet opuštena varijanta.Takodje je porebno 5-7 minuta da se napravi,a super će izgledati.
www.pinterest.com
Kako su mi ove frizurice ispale,podeliću to sa vama u narednom postu.Pokušaću da ih isto ovako napravim i podelem to iskustvo.a do tada u nastavku ove moje pisanije pogledajte ideje za dečije frizure koje sam pravila klincezama i devojčurcima u komšiluku.

indijanske kikice,sa perlicama i trakicama.mogu de nositi skupljene u dva repa ili...
pokupljena
frizurica koja mže trajati par dana,a posle toga deca uživaju u tršavoj kosi,kada skinu pletenice.

dve riblje kosti pletene s leva na desno,tako da krajevi padaju preko ramena,
Nadam se da vam se dopada.Pozdrav od Borike-Omorike.


Нема коментара:

Постави коментар