уторак, 20. август 2013.

Wellcome

          Koliko ste puta pokušavali da pišete nešto u naletu inspiracije i da u jednoj sekundi samo stanete i ni makac dalje?
              Meni se dogadjalo par puta i to pri pisanju mojih najčitanijih postova na blogu koji sam ranije pisala.Nadam se da na ovom novom početku neću imati takvih blokada uma i da će pisanje ići mnogo lakše(mogu samo da se nadam).
           Sada će problematika pisanja imati druge uzroke.Kad to kažem mislim da iznenadne posete mog deteta koje obožava da stisne nešto na tastaturi čim se za to stvori prilika ili obaveze oko nove bebe koje isčekujem u nekom bliskom periodu. 
          Trudiću se da vas sa nekim praktičnim i zanimljivim idejama inspirišem i podstaknem da se osećate bolje.Ono što je bitno da znate je da morate da naučite da  prepoznate kod sebe neku notu koja vas inspitiše i daje vam dobar osećaj.U suštini bitno je imati ideju šta god da poželite da radite,ali i mogućnost realizacije iste. Mnogi ljudi unapred odustanu od ideje o početku, jer im nedostaje volje, mislte unapred da za nešto nemaju dara,a da to isto i ne pokušaju. Zato dragi čitatelji ne odustajte , nego usresredite se na nešto i razvijte maštu. Osećaćete se mnogo bolje i samozadovoljnije i to ne samo u oblasti u kojoj se izražavate, već će u svemu ostalom što radite.
              Zato pripremite se ,počinjemo sa dokolicom i razonodom već u sledećem pisanju.
 Pozdravlja vas Borika Omorika.

4 коментара: