четвртак, 23. јануар 2014.

Venčanja

   Dobar dan dragi čitaoci. Dugo me nije bilo( opravdano ),pošto su obaveze oko male dece velike,ali slatke.Tako da se nadam mi ne zamerate.Gledaću da se iskupim u narednom periodu.
   Počeću sa pisanijom o venčanjima.O jednom divnom događaju, koji po mišljenju svake devojke treba biti savršen.Ali kao i oko svakog dogadjaja i oko ovog treba dosta truda oko organizacijie da bi taj dan bio bajkovit. Najlakše je kad se sav posao oko organizacije poveri organizatoru ,tako da ste u velikoj meri pošteđeni stresa. Kod nas nema klasičnih organizatora koji će vam pomoći od odabira restorana,preko venčanice, fotografa, muzike, rasvete,bračnog putovanja... Sve se uglavnom svodi na dekoraciju .
   Zamislite situaciju u kojoj iznesete svoje želje i zahteve,a neko drugi umesto vas obilazi sve restorane, muzičare, zlatare, cvećare, dekoratere,...i kad sve to završi vama iznese ponude svi tih usluga. Vi saslušate i izaberete šta želite.Ušetite puno vremena,a verovali ili ne i novca, jer ljudi koji se bave organizacijom uvek mogu da vam ponude povoljvijeu rešenje od onoga što vi sami pronađete,jer uostalom to i jeste njihov posao.Međutim kod nas još uvek postoje oni koji smatraju da oni sami sve najbolje znaju i da ne može neko drugi da zna bolje kako da organizuje tudje venčanje.Pa vodjeni tom mišlju provedu mesece tražećei idealno rešenje i ne prospavaju noći ,jer ne mogu da usklade termin restorana sa terminom muzike...
   Zato drage moje i dragi moji, kad rešite da se venčavate, pronađite nekoga ko će vam oko toga pomoći , jer ćete biti mnogo bezbrižniji i raspoloženiji.

PUNO POZDRAVA OD BORIKE OMORIKE
  

2 коментара: